Feest in Zorgvilla Tante Toos De Vreugde Tuin

1-jarig bestaan gevierd met medewerkers, bewoners en hun vertegenwoordigers

Op 29 november was het alweer een jaar geleden dat Zorgvilla Tante Toos De Vreugde Tuin haar deuren opende. Tijd voor een feestje. Op zaterdag 25 november vierden wij dit met een heerlijke high tea voor de 18 bewoners en de medewerkers. Samen met Vanessa Arias kijken we terug op haar eerste jaar als zorgondernemer bij Zorgvilla Tante Toos.

“We hebben een prachtige binnentuin, waar we het afgelopen jaar samen met onze bewoners veel gebruik van gemaakt hebben. Het is heerlijk om tijdens de warme zomerdagen tot in de avond samen met bewoners en familie van die mooie plek te genieten. Gezellig met een hapje en drankje.”, aldus Vanessa. “Veel van onze bewoners wonen alleen en die gezamenlijke momenten zijn heel waardevol. Overigens hebben we wel de mogelijkheid om een echtpaar te huisvesten. Daar ben ik heel blij mee, want dat wordt niet overal aangeboden.”, aldus Vanessa.

Elke dag is een bijzondere dag
Vanessa: “We hebben het afgelopen jaar zoveel mooie en leuke momenten met onze bewoners en hun naasten beleefd. We geven meer dan alleen zorg en dat realiseren wij ons. Onze bewoners willen we een echt thuis bieden en die momenten dragen daar aan bij. We genieten daar als medewerkers ook van. Het maakt het leven van onze bewoners en ons werk zoveel leuker. Hier in De Vreugde Tuin is elke dag een bijzondere dag. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet glimlachend rondloop.“

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email