De Dienstbode bij MAX Meldpunt

Vrijdag 2 februari was er in het tv-programma MAX Meldpunt aandacht voor onze zorgformule De Dienstbode. De Dienstbode is onderdeel van A&F Coöperatie (mede-initiatiefnemers Stichting Aafje en Fundus Holding).

Het item ging over de zoektocht naar een tussenvorm van ouderenzorg. Een vorm die tussen zorg aan huis en een verpleeghuis in zit. De vervanger van het vroegere verzorgingstehuis dat inmiddels niet meer bestaat. Echter de behoefte aan wat die tehuizen te bieden hadden, is nog levend: aandacht, gemeenschappelijkheid en zorg in de eigen omgeving. Met onze zorgformule De Dienstbode bieden wij die tussenvorm.

Hans van Putten vertelde hierover in de studio en zorgondernemer Maria Bakker liet op haar locatie De Driehoorne zien hoe De Dienstbode werkt. Ook cliënten Kees Kroder en Jan van Bodegraven en familie van hen kwamen aan het woord. Zij vertelde wat de ondersteuning vanuit De Dienstbode betekent in hun dagelijks leven. Onze zorgformule werd ook goed ontvangen door zorgeconoom Bram Wouterse, die aangaf dat dit een goede oplossing is voor de uitdaging waar Nederland op het gebied van de ouderenzorg voor staat. Benieuwd naar het item? Kijk het terug met deze link. Het onderwerp is het eerste van de uitzending.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email