Prinsenwiek

Over locatie Prinsenwiek

Meer over de ondernemer

Maritia Pinas

Mijn naam is Maritia Pinas, een gepassioneerde zorgverlener met veel ervaring in de ouderenzorg. Mijn passie voor de zorg begon op mijn 22e als verpleeghulp en door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld tot verpleegkundige. Met mijn Dienstbode wil ik flexibele zorg op maat bieden om zo aan te sluiten op de persoonlijke zorgvraag van elke klant.

Wat mij aanspreekt in het concept van De Dienstbode is de laagdrempeligheid voor de klanten. Het idee om altijd binnen loopafstand aanwezig te zijn, waarbij u steeds dezelfde zorgverleners ziet en één aanspreekpunt heeft. Dit biedt niet alleen een gevoel van veiligheid, maar ook van zekerheid binnen een vertrouwde omgeving. Wij bieden u verpleegkundige en persoonlijke zorg, regelen uw huishoudelijke ondersteuning, helpen met uw persoonlijke zorg en verzorgen met plezier een verse warme maaltijd.

Wij kunnen u dit alles aanbieden vanuit een klein team met vaste medewerkers die u echt leert kennen en u hen ook. Daarnaast zijn wij een vraagbaak en luisterend oor voor familie en bekenden. Door onze visie op hoe wij willen zorgen zijn we ook in staat om mantelzorgers te ondersteunen en veel uit handen te nemen. Daardoor kan de mantelzorger weer gewoon een familielid of goede vriend zijn. Ook uw mantelzorger en iemand uit uw naaste omgeving zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te komen maken.

Werken bij locatie Prinsenwiek?
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Maritia Pinas.