De Dienstbode Mubarek

Over locatie De Dienstbode Mubarek

Meer over de ondernemer

Mubarek Yusup

Ik ben gediplomeerd verpleegkundige met ruim 10 jaar werkervaring in de ouderenzorg in Nederland. Ik vind het erg leuk om in de thuiszorg te werken, omdat ik vind dat ouderen goed verzorgd moeten worden in hun eigen huis en omgeving. Wat hebben ze meegemaakt in hun leven? Ik ben nieuwsgierig naar hun verhalen.

Helaas is er de laatste jaren steeds minder tijd om te luisteren naar de ouderen. Als verpleegkundige in de wijk heb je alleen tijd om de zorghandelingen uit te voeren. Ik miste het contact met de ouderen. Een kopje koffie en een gezellig praatje zorgt ervoor dat je met een goed gevoel weer weggaat. Die tijd was er helaas niet meer.

Toen kwam ik in aanraking met het concept van De dienstbode. Hier hoef ik niet meer de wijk in maar kan ik zorg leveren in één gebouw. Met mijn eigen team medewerkers kan ik meer individuele aandacht geven en luisteren naar de persoonlijke verhalen. Ik loop nu met een stralend gezicht, omdat ik zie dat de ouderen van de Dienstbode zich gelukkig voelen in hun eigen huis.

Werken bij locatie De Dienstbode Mubarek?

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Mubarek Yusup.