Jacqueline

Over locatie Jacqueline

Meer over de ondernemer

Jacqueline Raphaela

Ik ben Jacqueline Raphaela, 56 jaar en al bijna 20 jaar verpleegkundige geweest in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg. Nu vind ik het tijd worden om het anders te gaan doen. Ik ga zelf de verantwoordelijkheid nemen door mijn eigen Dienstbode te starten.

Wij bieden u verpleegkundige zorg, regelen uw huishoudelijke ondersteuning, helpen u met uw persoonlijke zorg en verzorgen met plezier een verse warme maaltijd. We kunnen u dit alles aanbieden vanuit een klein team met vaste medewerkers die u echt leert kennen en u hen ook! Daarnaast zijn wij een vraagbaak en luisterend oor voor familie en bekenden.

Door onze visie op hoe wij willen zorgen zijn we ook in staat om
mantelzorgers te ondersteunen en veel uit handen te nemen. Daardoor kan de mantelzorger weer gewoon een familielid of goede vriend zijn. Ook uw mantelzorger en iemand uit uw naaste omgeving zijn natuurlijk van harte welkom om eens kennis te komen maken.

In De Dienstbode Jacqueline streven wij naar kwalitatieve zorg. Het kan echter zijn dat er zaken ontstaan waar u niet tevreden over bent. Wij vragen u hierover contact met ons te zoeken zodat we kunnen werken aan verbetering.

Is de geboden oplossing voor u niet voldoende, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). U kunt uw klacht melden bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris via info@klachtenportaalzorg.nl of 0228-322205.

Werken bij locatie Jacqueline?

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Jacqueline Raphaela.