De Harmonie

Over locatie De Harmonie

Meer over de ondernemer

Marielle Haslinghuis

Ik ben op 17-jarige leeftijd begonnen in de zorg bij stichting Aafje. Daar heb ik 23 jaar op een psychogeriatrische (pg) afdeling gewerkt en daarna 7 jaar in de thuiszorg. In 2020 kwam ik in contact met Aafje Coöperatie. Eigenlijk wilde ik een hospice beginnen, maar toen kwam Hans van Putten met het concept Zorgvilla Tante Toos.

Door mijn ervaring op de pg afdeling bij Aafje en het gemis met het contact met deze doelgroep heb ik besloten om een Zorgvilla Tante Toos te beginnen.  Je eigen team creëren en je eigen bewoners uitkiezen, dat vond ik toch wel uniek. Mooi is om de bewoners individuele aandacht te kunnen schenken, omdat je via het werken met een pgb net wat meer personeel in kunt zetten.

Nu ik bijna een jaar bezig ben met deze Zorgvilla Tante Toos kan ik terugkijken op een geweldig jaar. We leveren de zorg op de manier waarop ik denk dat het goed is. Inmiddels is het team op elkaar ingesteld en ben ik enorm trots op wat wij met elkaar bereikt hebben.

In Zorgvilla Tante Toos De Harmonie streven wij naar kwalitatieve zorg. Het kan echter zijn dat er zaken ontstaan waar u niet tevreden over bent. Wij vragen u hierover contact met ons te zoeken zodat we kunnen werken aan verbetering.

Is de geboden oplossing voor u niet voldoende, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). U kunt uw klacht melden bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris via info@klachtenportaalzorg.nl of 0228-322205.

Werken bij locatie De Harmonie?

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Marielle Haslinghuis.