De Driehoorne

Over locatie De Driehoorne

Meer over de ondernemer

Maria Bakker

Ik ben Maria Bakker, een verpleegkundige met ruim 30 jaar ervaring in de zorg. Ik heb veel geleerd, gezien en ervaren dat het anders kan. Het moet om u draaien en niet om het systeem. U moet erop kunnen vertrouwen dat wat wordt beloofd, ook wordt uitgevoerd. U moet erop kunnen rekenen dat we de tijd voor u nemen en dat u zich daardoor gezien en gehoord voelt.

Op mijn locatie bieden wij specialistische verpleegkundige zorg, regelen uw huishoudelijke ondersteuning, helpen u met uw persoonlijke zorg en verzorgen met plezier een verse warme maaltijd. We kunnen u dit alles aanbieden vanuit een klein team met vaste medewerkers die u echt leert kennen en u hen ook! Daarnaast zijn mijn collega’s en ik een vraagbaak en luisterend oor voor familie en bekenden.

Door onze visie op hoe wij willen zorgen zijn we ook in staat om mantelzorgers te ondersteunen en veel uit handen te nemen. Daardoor kan de mantelzorger weer gewoon een familielid of goede vriend zijn. Ook uw mantelzorger en iemand uit uw naaste omgeving zijn natuurlijk van harte welkom om eens kennis te komen maken.

In De Dienstbode De Driehoorne streven wij naar kwalitatieve zorg. Het kan echter zijn dat er zaken ontstaan waar u niet tevreden over bent. Wij vragen u hierover contact met ons te zoeken zodat we kunnen werken aan verbetering.

Is de geboden oplossing voor u niet voldoende, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). U kunt uw klacht melden bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris via info@klachtenportaalzorg.nl of 0228-322205.

Werken bij locatie De Driehoorne?

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op met Maria Bakker.